לקראת חג השבועות, המאפין שיגרום לכם להתאהב בגבינה מחדש...



חג השבועות הוא גם חג הגבינות, ואי אפשר להתעלם מהריחות והמאפים שמביאים איתם תחושת בית וחום. מה יותר מושלם לשולחן החג מאשר מאפין גבינות עשיר, נימוח בפנים וזהוב מבחוץ?

בחג השבועות הזה, יהונתן גלעדי, השף של חברת ישרקו מקבוצת טיב טעם, מנדב מתכון שיגנוב את ההצגה בשולחן החג: מאפין גבינות מפתיע. מאפה מלוח שמרגיש כמו פינוק של ממש. קל להכנה, מרשים בהגשה, ומתחסל תוך רגע.

מאפין גבינות צילום יחצ

מאפין גבינות (*למתכון נדרש מגש מאפין 12 או 9. אם אין מגש מאפין ניתן להשתמש במנג'טים חד פעמיים)

 

מצרכים:

1.5 כוסות קמח לבן או כוסמין

1 כף אבקת אפייה

כפית שום כתוש

כפית פפריקה מתוקה

2 פילה אנשובי (אופציונלי)

1 כוס צ'דר כתום אירי מגורד

1 כוס צ'דר אנגלי פארמר'ס צ'יז מגורד

1 כוס אמנטל שוויצרי

1 כוס חלב

1 ביצה לארג'

רבע כוס שמן זית

 

הוראות הכנה:

לחמם תנור ל180 מעלות או טורבו 160

לערבב את כל המרכיבים למסה אחידה בקערה בעזרת כף עץ

למלא את התבנית 4\3 גובה

לאפות כ 25 דקות עד להזהבה

עדיף להגיש חמים

להצטרפות לקבוצות ועדכוני "ירושלים החרדית" בוואטסאפ לחצו כאן

מעוניינים להגיב? לדווח? צרו איתנו קשר במייל האדום [email protected]


 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה